Over mij 

Graag stel ik mij voor!
Ik ben Ingeborg Rense en woon met mijn man en drie kinderen in Voorthuizen. Ik ben graag buiten en in beweging! Samen met mijn hond heb ik al heel wat kilometers gewandeld. Ik omring mij graag met vrienden en familie. In de zomer is Italië het land waar ik geniet van de natuur en het heerlijke eten.

Wat mij beweegt
Ik haal veel energie en plezier uit het werken in het onderwijs; het werken met kinderen. Inmiddels ben ik alweer 20 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. In al die jaren heb ik, met heel veel plezier, lesgegeven. Ik heb altijd een bijzondere aandacht en interesse gehad voor kinderen die nét even dat extra zetje of aandacht nodig hebben. Als leerkracht geniet ik van de individuele gesprekken. De gesprekken waarin een kind zich begrepen voelt, de momenten waarop het verschil wordt gemaakt. 

Praktijk BijBorg
Inmiddels heb ik de opleiding tot kinder-en jongerencoach gevolgd, bij de Academie voor Psychodynamica. Tijdens de opleiding heb ik heel wat 'vlieguren' onder supervisie mogen maken. Ik heb kunnen ervaren hoe het is om te werken als coach en blijk het geweldig te vinden. Naarmate de opleiding vorderde ontstond de wens een eigen praktijk te beginnen. De start van BijBorg is dan ook een feit!

Borg!
De naam BijBorg is niet zomaar gekozen! Mijn naam is Ingeborg, door vrienden ook wel Borg genoemd. Maar in het stukje 'borg' zit nog veel meer dan alleen een naam.
Ik hoop dat jouw kind zich geborgen voelt én dat verborgen gevoelens, maar juist ook verborgen talenten en kwaliteiten in mijn praktijk zichtbaar mogen worden.

Nogmaals, welkom BijBorg!